محل تبلیغات شما

پیش از هر چیز، لازم دانستیم به مناسبت موضوع قبل از آنکه به شرایط تبدیل شرکت تضامنی به سهامی بپردازیم، ابتدا توضیحاتی راجع به شرکت تضامنی و سهامی ارائه نماییم و سپس وارد بحث اصلی شویم . قدر مسلم آن است که شما عزیزان می توانید در صورت نیاز به هر گونه مشاوره در این رابطه با کارشناسان ما در ثبت شرکت نیک در ارتباط باشید. همکاران ما در این مرکز ، از طریق مشاوره تخصصی رایگان شما را راهنمایی خواهند کرد.


معرفی شرکت تضامنی و شرکت سهامی
شرکت تضامنی :
برابر ماده 116 قانون تجارت شرکت تضامنی شرکتی است که بین دو یا چند نفر تحت اسم مخصوصی برای امور تجاری با مسئولیت تضامنی تشکیل می شود و در صورتی که دارایی شرکت برای تادیه تمام قروض آن کافی نباشد، هر یک از شرکاء مسئول پرداخت تمام قروض شرکت خواهد بود و منظور از مسئولیت تضامنی همین است و به این جهت گفته می شود در شرکت تضامنی اعتبار و شخصیت شرکاء در تشکیل شرکت دخالت دارد و تادیه دیون و تعهدات شرکت به عهده آن هاست
شرکت سهامی :
شرکت سهامی شرکتی است که سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آن ها است.
به موجب ماده 2 لایحه مزبور"شرکت سهامی،شرکت بازرگانی محسوب می شود،ولو این که موضوع عملیات آن،بازرگانی نباشد".بنابراین،شرکت سهامی به محض تشکیل و ثبت،در زمره شرکت های تجاری قرار می گیرد.هر چند که برای انجام امور غیر تجاری،مانند خرید و فروش آپارتمان،تاسیس شده باشد و با توجه به اینکه موضوع شرکت های تجاری دیگر،باید حتماَ امور تجاری باشد،تا شرکت بازرگانی محسوب گردند،لذا می توان گفت که لایحه اصلاح قانون تجارت،در مورد شرکت های عام و خاص،قائل به استثنا شده و به این طریق خواسته است با وسعت بخشیدن به زمینه های فعالیت،موجبات بیشتر تشکیل آن ها،بخصوص تشکیل شرکت سهامی عام را که در آن سرمایه های کوچک از راه خرید سهام،امکان مشارکت و جریان پیدا می کند،فراهم آورد.
در شرکت سهامی تعداد شرکا نباید از سه نفر کمتر باشد

شرایط تبدیل شرکت تضامنی به شرکت سهامی
منظور از تبدیل این است که بدون محو شخصیت حقوقی قبلی شرکت و ایجاد شخصیت حقوقی جدیدی برای آن ، شرکت شکل و قالبی نو پیدا کند.مثل این که شرکت تضامنی به شرکت سهامی خاص یا عام تبدیل شود.
به موجب ماده ( 135 ) قانون تجارت : " شرکت تضامنی می تواند با تصویب تمام شرکاء به شرکت سهامی مبدل گردد. در این صورت رعایت تمام مقررات راجع به شرکت سهامی حتمی است ".
بنابراین :
1) باید کلیه مقررات مربوط به شرکت سهامی رعایت شود. منجمله اساسنامه آن بر طبق و مبنای شرکت سهامی باید تنظیم شود. در ضمن در شرکت سهامی محدود بودن مسئولیت شرکاء اجرا خواهد شد که انجام این عمل با رضایت تمام شرکاء باید صورت گیرد. البته نسبت به دیونی که مربوط به زمان تضامنی بودن شرکت می باشد ؛ قاعده تضامنی شرکاء به جای خود باقی است.
2) شرکت نسبت به دوره عمل شرکت تضامنی به تصفیه حساب یا بستانکاران و ارباب معاملات اقدام کند و در واقع اصل تضامن را از بین ببرد.
3) این اقدام با رضایت همه شرکا باشد.
شایان ذکر است ، چون در شرکت تضامنی شخصیت شرکاء بسیار حائز اهمیت است ؛ هر گاه یکی از شرکاء فوت نماید وراث او می توانند از ورود در شرکت خودداری نمایند و نمی توان آن ها را مجبور کرد که در شرکت باقی بمانند. زیرا برای پرداخت قروض شرکت با سایر شرکاء مسئولیت تضامنی خواهند داشت و امکان دارد دارایی موروث کفاف پرداخت آن را ندهد و به ناچار می بایستی از دارایی خودشان بپردازند. بنابراین وراث هرگز راضی به ادامه کار چنین شریکی نیستند و چون تمایل ندارند؛ و قانوناَ مردود است. ممکن است فوت شریک باعث انحلال شرکت شود.

اقدامات لازم برای ثبت برند در اراک

ترکیب مجمع عمومی عادی

تغییرات در سرمایه شرکت سهامی خاص و لزوم ثبت آن

شرکت ,تضامنی ,سهامی ,شرکاء ,تشکیل ,تمام ,شرکت تضامنی ,شرکت سهامی ,به شرکت ,در شرکت ,تضامنی به

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

السلام علیک یا فاطمه الزهرا سلام الله علیها gassabetze Theresa's memory وبلاگ اختصاصی دکتر منصور فرهادی Charlie's site روستای شتریه Arlene's site Deborah's blog Walter's style هیئت فرهنگی ،مذهبی آل یاسین دورود